Графік роботи:

Пн.-Птн.: 09:00–17:00

Замовлення на сайті приймаються цілодобово

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Портативні pH-метри для сиру

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Портативний рн метр для сиру — ідеальний пристрій для систематичного моніторингу різних етапів виготовлення сиру та кисломолочної продукції. Процес виготовлення сиру починається з додавання мікроорганізмів, які називаються «заквасочними культурами», до молочних продуктів, таких як молоко. Бактерії в заквасочних культурах споживають цукор (лактозу) у молоці і виробляють побічний продукт (молочну кислоту) під час процесу, що називається ферментацією.

Портативні pH-метри для сиру

Виробництво молочної кислоти розпочинає процес згортання, за допомогою якого вихідна рідина починає застигати. Сировари часто допомагають і прискорюють цей процес шляхом додавання ферментованого сичугу до ферментаційної суміші. Коли коагуляція дасть ідеальну консистенцію суміші, процес продовжується різанням. Різання — це механічний процес, який спонукає твердий елемент (сирок), який у кінцевому підсумку стає сиром, відокремитися від рідини (сироватки). Після розрізання суміш варять і перемішують, викликаючи додаткове вигнання сироватки з сирків.

Портативні pH-метри для сиру

У цей момент часто додають сіль для сприяння вигнанню сироватки, поліпшення смаку та збереження кінцевого продукту. Нарешті, сир віджимають, щоб видалити залишки сироватки. Потім продукт можна споживати свіжим або помістити в контрольоване середовище для старіння або «дозрівання». Для контролю етапів виготовлення сиру необхідно портативний рн метр купити в інтернет-магазині https://simvolt.ua/.

Яку роль відіграє рН у сироварінні?

Для належного виконання процесу виготовлення сиру та досягнення бажаного смаку та текстури продукту необхідно проводити систематичний моніторинг температури та рівня рН. Ці вимірювання дають уявлення про процес виготовлення сиру та інформують сировара про те, як налаштувати його для досягнення оптимальних результатів. Наприклад, сировари регулюють температуру молока, тип та кількість доданої закваски, щоб контролювати кількість молочної кислоти, що утворюється при бродінні. Це допомагає гарантувати отримання бажаного смаку та текстури сиру. Вимірювання рН дозволяє сироварам контролювати рівень молочної кислоти, оскільки молочна кислота знижує рН суміші.

Багато рецептів сиру радять переходити до наступного етапу процесу, такого як нарізка, лише тоді, коли досягається певний рівень рН. Більшість процесів виробництва сиру відбувається при рН від 5,1 до 5,9, який є слабокислим відповідно до шкали рН. Моніторинг рН надає інформацію, необхідну для належного дотримання більш складних рецептів або для того, щоб ваші улюблені сири щоразу виходили ідеальними.

Як виміряти рівень рН при сироварінні?

Одна з найважливіших властивостей, що впливає на безпеку кисломолочних продуктів, таких як йогурт та сир — це їх кислотність. Найпоширенішим показником кислотності є рН, який вимірює кислотність за шкалою від 1 до 14.

Рівень рН сиру вимірюється за допомогою портативного рН-метра, який містить електрод та вимірювальний блок. Прилад визначає значення рН на основі концентрації іонів водню у зразку. Купити портативний рн метр для сиру та відповідні буферні рішення для калібрування краще в макеті SIMVOLT.

Є прилади, призначені для використання у виробництві харчових продуктів та спеціально для контролю молочних продуктів. Багато з них мають електроди, які можна вставити в напівтверді речовини, такі як сир, що дозволяє точно і зручно контролювати такі продукти.

Доступні різні типи рН-метрів, тому для досягнення найкращих результатів завжди дотримуйтесь інструкцій виробника щодо використання та догляду за електродом. На точність вимірювання рН впливає декілька факторів, включаючи калібрування приладу, догляд та обслуговування електрода та якість приладу.

Ключові моменти які слід враховувати при роботі з молочною продукцією

  • Точний моніторинг рН необхідний під час виробництва різних молочних продуктів, щоб забезпечити досягнення контрольних параметрів у програмі безпеки харчових продуктів.
  • Вибраний тип рН-метра повинен відповідати своєму призначенню та бути здатним точно і надійно проводити вимірювання в речовині, що визначається.
  • Вимірювачі рН повинні бути відкалібровані перед використанням, а еталонні буфери повинні бути якісні та регулярно змінюватися.
  • Догляд та обслуговування електродів дуже важливий для забезпечення постійної точності вимірювань рН.
  • Електроди слід утримувати чистими і вологими та міняти з відповідною частотою.

pH-метр портативний для сиру

Де найкраще купити портативні рн-метри для сиру?

В маркеті SIMVOLT представлена тільки оригінальна продукція від відомих виробників (DELTA OHM, EZODO, Lutron, XS Instruments) з відповідними сертифікатами якості. Ви можете детальніше ознайомитися з приладами, проконсультуватися стосовно їх використання та купити портативний рн метр для сиру в Києві по вулиці Академіка Заболотного 150.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.