Графік роботи:

Пн.-Птн.: 09:00–18:00

Самовивіз доступний з 09:00 до 17:00

Замовлення на сайті приймаються цілодобово

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння

pH-метри ручні для вимірювання в молоці

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

рн метр застосовують для швидкого та точного визначення рівня рн молочних продуктів. Випробування рН в молоці та молочних продуктах є ключовим для виявлення домішок та ознак інфекції під час збору молока. У процесі стерилізації важлива перевірка рн, оскільки чим нижчий показник рН, тим швидшим буде процес стерилізації. Однак низькі значення рн в молоці також можуть свідчити про те, що худоба має інфекцію.

pH-метри ручні для вимірювання в молоці 

Молоко, яке буде використовуватися в процесі виробництва сиру, має бути високої якості. Значення рН визначає, чи буде сир м’яким чи твердим. рН також перевіряється під час приготування сиру, зціджування молока та вершків. Ріст патогенних мікроорганізмів у свіжих і м’яких сортах можна різко уповільнити, забезпечивши стабільний рівень рН в межах 4,1 та 5,3. Маркет вимірювальних приладів «SIMVOLT» пропонує рн метр купити за конкурентними цінами на ринку вимірювальних пристроїв.

Контроль рН дуже важливий у процесі виробництва масла. Після пастеризації вершки охолоджують і повинні підтримувати суворе значення рН від 6,70 до 6,85 для утворення солодкого масла. Для виробництва кислого вершкового масла додають екстракти лимонної кислоти для підкислення вершків до рН 4,6 — 5,0. У більшості здобних продуктів нижче значення рН збільшує термін зберігання продукту.

При виробництві йогурту, охолодження культурного молока може розпочатися лише після того, як підкислення досягне значення рН від 4,4 до 4,6. Що стосується фруктових йогуртів, рН доданих фруктів повинен бути таким самим, як сам йогурт, щоб уникнути небажаних реакцій в кінці циклу. В ідеалі готовий йогурт повинен мати рн від 4,0 до 4,4 для більш тривалого збереження.

Ручний рн метр для молока

Фактори, що впливають на показник рн молока

Молоко містить природні буфери, тому воно не легко змінює свій рН, але кілька факторів впливають на рівень його кислотність.

  • Умови зберігання. Теплі температури сприяють зростанню лактобацил, що призводить до швидшого зниження рН. Більший час між доїнням та вживанням зазвичай призводить до отримання більш кислого молока. Молоко, яке ближче до терміну кінцевого використання, є більш кислим, ніж свіжий продукт.
  • Обробка. рн молока дещо змінюється залежно від того, цільне воно, знежирене або випарене. Випарене молоко є більш кислим, ніж звичайне цільне або знежирене молоко. Методи консервації також впливають на рн. Наприклад, обробка надвисокою температурою (UHT) вбиває більше бактерій, ніж пастеризація, тому молоко, оброблене UHT, перетворюється на більш кисле.
  • Етап лактації. Молозиво (перше молоко після пологів) є більш кислим, ніж звичайне молоко.
  • Здоров’я тварин. Здоров’я впливає на характеристики молока. Мастит має тенденцію підвищувати рН молока. У деяких випадках коров’яче молоко може бути навіть лужним.

Якісний та надійний аналізатор молока рн провідність можна придбати в інтернет-маркеті https://simvolt.ua/.

Особливості застосування ручного рн-метра при вимірюванні параметрів молочних продуктів

При дослідженні молока та молочних продуктів звичайні електроди можуть швидко вийти з ладу, оскільки контрольний перехід перекривається компонентами зразків. Це призводить до уповільнення часу відгуку, неточних результатів і з часом виходу з ладу електрода. Необхідно застосовувати спеціалізовані електроди, які можуть протистояти негативному впливу компонентів молока, що дає більш тривалий термін служби і більшу точність результатів вимірювання.

Сучасні електроди для харчових продуктів оснащено унікальним переходом, який не засмічується при контакті зі зразками та вбудованим датчик температури для автоматичної компенсації температури. Ручний рн метр купити можна в спеціалізованому інтернет магазині SIMVOLT.

Для точності результатів необхідно систематично проводити калібрування приладу. Калібрування залежить від необхідних вимірювань, а також областей застосування.

Якщо виконуємо калібрування ручного рн-метра, то вимірюємо величину відомого розчину, зазвичай буфера рН, і контролюємо різницю. Якщо регулюємо рн-електрод, то коригуємо його поточне значення вимірювання до еталонного значення, як правило, того, що надруковано на буферній пляшці.

Ручний рн метр для молока купити

Основні етапи калібрування ручного рн-метра

  1. Спочатку перевірте pH-електрод на наявність забруднень або пошкоджень.
  2. Промийте датчик дистильованою водою.
  3. Наповніть склянку першим буферним розчином та занурте в нього електрод.
  4. Слідкуйте за стабільністю показань. Коли значення стабілізується, налаштуйте пристрій на прийнятне для цієї точки калібрування/регулювання значення.
  5. Промийте датчик рН і повторіть калібрування з іншим буфером.

Де кращий вибір ручних рн-метрів для визначення параметрів молока?

В маркет вимірювальних приладів «SIMVOLT» представлений великий асортимент рн-метрів для вимірювання параметрів молока від відомих виробників. Вся продукція має відповідні сертифікати якості та підлягає гарантійному обслуговуванню.

Ознайомитися з пристроями, отримати професійну консультацію стосовно їх застосування та купити ручний рн метр для молока можна в місті Київ по вулиці Академіка Заболотного 150 офіс 153.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.