Графік роботи:

Пн.-Птн.: 09:00–18:00

Самовивіз доступний з 09:00 до 17:00

Замовлення на сайті приймаються цілодобово

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Масова частка сухих речовин впливає на всі ключові етапи та процеси молочної промисловості, від надходження сировини до виходу готової продукції.

Рефрактометр для визначення масової частки сухих речовин REF-SMK-1 використовується при виробництві сиру, масла та вершків, сухого та згущеного молока. Також може застосовуватися для контролю якості та виявлення фальсифікації молока (наприклад, якщо масова частка занадто низька, це свідчить про додавання води в молоко, якщо ж, навпаки, занадто висока, то це може свідчити про додавання різноматнітних домішок.

Технічна характеристики:

Одиниці вимірювання: % масової частки (W/W)

Діапазон: 0-20%

Точність: 0,002

Автоматична температурна компенсація: Так

Можливість калібрування: Так

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Рефрактометр для визначення масової частки сухих речовин в молоці REF-SMK-1

Немає в наявності
Артикул: 2362
1 260.00 грн
Порівняти
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Форм-фактор Ручний (кишеньковий)
Шкали % w/w (масова частка)
Діапазон (Brix) 0 ~ 20%
Бренд Walcom
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробництва Китай

Самовивіз (Київ) І Нова Пошта | Міжнародна доставка

We ship worldwide. Contact us for more info: info@simvolt.ua

Більше інформації про доставку

Онлайн оплата на сайті

По рахунку для юридичних осіб (з ПДВ чи без ПДВ)

Готівкою (самовивіз, отримання у відділенні Нової Пошти)

Карткою Visa і Mastercard (самовивіз, отримання у відділенні Нової Пошти)

Опалата за реквізитами IBAN

Credit Card, Wire Transfer (для іноземних покупців)

Детальніше про можливі варіанти оплати

 

 

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.