Графік роботи:

Пн.-Птн.: 09:00–18:00

Самовивіз доступний з 09:00 до 17:00

Замовлення на сайті приймаються цілодобово

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння

WALCOM REF-103/113S – високоточний ручний рефрактометр для визначення концентрації речовин і солі у воді та розчинах.

Пристрій має ергономічний дизайн, міцний корпус і характеризується високою надійністю, оскільки не містить у своїй конструкції будь-якої електроніки та не потребує електроживлення від батареї.

Рефрактометр оснащено автоматичною температурною компенсацією в діапазоні від 10 до 30 °С (рекомендована робоча температура – 20 °С).

Для визначення концентрації Brix або солоності необхідно крапнути розчин на вимірювальне віконце рефрактометра WALCOM REF-103/113S і притиснути краплю скельцем (щоб вона рівномірно розподілилася). Потім подивитися в окуляр пристрою (якщо зображення видно нечітко – круговими обертаннями окуляра слід налаштувати різкість). Відповідна межа між синьою та білою зонами і буде значенням концентрації. Після завершення вимірювання необхідно видаляти залишки розчину з вимірювального віконця та скельця за допомогою м’якої серветки.

Рефрактометр (0…32 % Brix, 0–28 % солоність) WALCOM REF-103/113S широко використовують для визначення солоності розчинів у відсотках (морська вода, вода в басейнах та акваріумах) і концентрації цукру (фруктові соки, безалкогольні напої, вино, продукти харчування).

Рефрактометр уже відкалібрований. За потреби його можна самостійно відкалібрувати за допомогою звичайної дистильованої води. Процес калібрування детально описано в інструкції.

Для довідки. Градус Brix (°Bx) – це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Особливості й переваги рефрактометра (0…32 % Brix, 0–28 % солоність) WALCOM REF-103/113S

  • Пристрій має ергономічний дизайн та міцний корпус для роботи в польових умовах.
  • Рефрактометр не має у своїй конструкції будь-якої електроніки і не потребує електроживлення від батареї.
  • Автоматична температурна компенсація в діапазоні від 10 до 30 °С.
  • Визначення вмісту цукру в діапазоні – 0…32 % Brix.
  • Визначення концентрації солі в діапазоні – 0-28 %.

Технічні характеристики рефрактометра (0…32 % Brix, 0–28 % солоність) WALCOM REF-103/113S

Призначення рефрактометра

вимірювання концентрації цукру та солі

Кількість шкал

2 шкали

Діапазон вимірювання

солоність від 0 до 28 %

цукор від 0 до 32 % Brix

Мінімальна поділка шкали

0.2 %

Точність

±0.2 %

Автоматична компенсація температури

так (від 10 до 30 °С)

Електроживлення приладу

не потрібно

Габарити приладу

Ø 40 x 175 мм

Вага приладу

100 г

Комплектація рефрактометра (0…32 % Brix, 028 % солоність) WALCOM REF-103/113S

  • Рефрактометр (0…32 % Brix, 0–28 % Солоність) WALCOM REF-103/113S.
  • Піпетка.
  • М’яка серветка для очищення скельця і віконця пристрою.
  • Викрутка для калібрування.
  • Пластмасовий кейс для транспортування та зберігання.
  • Інструкція з експлуатації.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Рефрактометр (0…32 % Brix, 0–28 % солоність) WALCOM REF-103/113S

В наявності
Артикул: 1506
1 480.00 грн
Порівняти
Характеристики
Форм-фактор Ручний (кишеньковий)
Шкали Brix, Сіль (%)
Діапазон (Brix) 0 ~ 32%
Бренд Walcom
Країна реєстрації бренду Китай
Країна виробництва Китай

Самовивіз (Київ) І Нова Пошта | Укрпошта | Міжнародна доставка

We ship worldwide. Contact us for more info: info@simvolt.ua

Більше інформації про доставку

Онлайн оплата на сайті

По рахунку для юридичних осіб (з ПДВ чи без ПДВ)

Готівкою (самовивіз, отримання у відділенні Нової Пошти)

Карткою Visa і Mastercard (самовивіз, отримання у відділенні Нової Пошти)

Опалата за реквізитами IBAN

Credit Card, Wire Transfer (для іноземних покупців)

Детальніше про можливі варіанти оплати

 

 

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.