Кількість
|
Вартість
|
||
|
CEM DT-70 – зручний, портативний вимірювальний прилад для швидкого тестування кулінарної олії.
Ергономічний дизайн, міцний корпус (з класом захисту IP65) та невеликі габарити і вага пристрою забезпечують зручне застосування в різних умовах. Тестер оснащено 3-значним РК-дисплеєм з підсвічуванням для зручного зчитування результатів вимірювання, функцією автоматичного вимкнення живлення та трьома світлодіодами стану фритюру (зелений, синій, червоний).
Прилад може відображати температуру олії для приготування їжі та значення TPM в діапазоні від 0,5 до 40 %. Значення TPM (загальна кількість полярних матеріалів) дозволяє визначити старіння олії для приготування їжі через вплив тепла.
Вимірювач якості олії успішно використовується харчовими інспекторами. Вимірювання проводиться безпосередньо в гарячому жирі. Для цього вимірювальний наконечник тримають безпосередньо у фритюрниці. Таким чином, швидкі результати вимірювань гарантовані. Температура масла в °C або °F і якість масла у відсотках ТРМ (полярні сполуки) визначаються протягом декількох секунд.
Тестер масла для жарки (фритюру) TPM CEM DT-70 використовують інспектори та технологи в харчовій промисловості для контролю параметрів кулінарної олії.
Особливості й переваги тестера масла для жарки (фритюру) TPM CEM DT-70
- Зручний, портативний вимірювальний прилад для швидкого тестування кулінарної олії.
- Пристрій має ергономічний дизайн, міцний корпус (з класом захисту IP65) та невеликі габарити і вагу, що забезпечують зручне застосування в різних умовах.
- 3-значним РК-дисплеєм з підсвічуванням для зручного зчитування результатів вимірювання.
- Вбудована функція автоматичного вимкнення живлення для економії заряду батареї.
- Три світлодіоди стану фритюру (зелений, синій, червоний).
- Прилад може відображати температуру олії для приготування їжі та значення TPM в діапазоні від 0,5 до 40 %.
- Вимірювання проводиться безпосередньо в гарячому жирі.
- Висока швидкість результатів вимірювань.
- Можливість збереження різних калібрувань.
- Встановлення правильної точки смаження продукції.
- Точне визначення якості олії для смаження.
- Вимірювання температури масла до 200 °C/392°F.
Технічні характеристики тестера масла для жарки (фритюру) TPM CEM DT-70
Діапазон вимірювання температури |
40 ~ 200 ℃ (104 ~ 392,0 ℉) |
Діапазон вимірювання TPM |
0 ~ 40 % |
Точність вимірювання температури |
±1,5 ℃ |
Точність вимірювання TPM |
±2 % |
Роздільна здатність при вимірюванні температури |
0,1 ℃ |
Роздільна здатність при вимірюванні TPM |
0,5% |
Час відгуку TMP |
<30 с |
Термін служби батареї |
Приблизно 25 годин безперервної роботи (відповідає 500 вимірюванням) |
Робоча температура повітря |
0 ~ 50 ℃ |
Температура повітря при зберіганні/транспортуванні пристрою |
-20 ~ 70 ℃ |
Розміри пристрою |
365 x 48 x 31 мм |
Вага пристрою |
248 г |
Матеріал корпусу |
ABS+PC, TPE |
Клас захисту |
IP65 |
Комплектація тестера масла для жарки (фритюру) TPM CEM DT-70
- Тестер масла для жарки (фритюру) TPM CEM DT-70.
- Кейс для транспортування та зберігання пристрою.
- Інструкція.