Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рефрактометр (0…50 %) на Dextrose WALCOM REF 1010
Рефрактометр призначений для роботи з рідинами, що містять цукри (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), контролю концентрації цукру в продуктах і напоях.
Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «стиглість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.
Характеристика рефрактометра WALCOM REF 1010:
- Діапазон: від 0 до 50 % Dextrose
- Роздільна здатність: 1 %
- Точність: ±1 %
Комплектація:
- Рефрактометр
- Піпетка
- Серветка
- Викрутка для калібрування
- Кейс
- Інструкція по експлуатації
Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.