Графік роботи:

Пн.-Птн.: 09:00–17:00

Замовлення на сайті приймаються цілодобово

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Використовується в харчовій промисловості, вимірює показник заломлення світла в алкоголі.

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Характеристика:

  • Діапазон: Від 0 до 25 % Vol, Від 0 до 40 % Brix
  • Точність: 0.2 % Vol, 0.2 % Brix

Комплектація:

  1. Рефрактометр
  2. Піпетка
  3. Серветка
  4. Викрутка для калібрування
  5. Кейс
  6. Інструкція по експлуатації
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Рефрактометр для прогнозування концентрації алкоголю (0-25 % Vol, 0~40 % Brix) WALCOM REF 513

В наявності
Артикул: 178
1 900.00 грн
Порівняти
Характеристики
Форм-фактор Ручний (кишеньковий)
Шкали Brix, Прогнозований алкоголь (Baume, % Vol)
Діапазон (Brix) 0 ~ 40%
Бренд Walcom
Країна реєстрації бренду Тайвань
Країна виробництва Тайвань

Самовивіз (Київ) І Нова Пошта | Укрпошта | Міжнародна доставка

We ship worldwide. Contact us for more info: info@simvolt.ua

Більше інформації про доставку

Онлайн оплата на сайті

По рахунку для юридичних осіб (з ПДВ чи без ПДВ)

Готівкою (самовивіз, отримання у відділенні Нової Пошти)

Карткою Visa і Mastercard (самовивіз, отримання у відділенні Нової Пошти)

Переказ на карту Приватбанк

Credit Card, Wire Transfer (для іноземних покупців)

Детальніше про можливі варіанти оплати

 

 

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.