(044) 221-93-73 (068) 867-43-47 (099) 423-46-53 (073) 041-80-26
WALCOM REF 106/116
Рефрактометр (58…90 % Brix) для меду, патоки, сиропів, висококонцентрованих речовин WALCOM REF 106/116
Арт. 161

1,490.00 грн

+
Коротка інформація

Рефрактометр для меду, патоки, сиропів, висококонцентрованих речовин

Рефрактометр призначений для проведення аналізу меду, патоки, сиропів, інших висококонцентрованих речовин за такими параметрами, як вміст цукру, кут заломлення Боме і вміст води.
Діапазон: 58 до 90 % Brix
від 38 до 43°BE’
від 17 до 27 % води
Mінімальна шкала: 0,5 % Brix, 0,5°BE’, 1 % води
Автоматична компенсація температури: від 10 до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Walcom
Тайвань
Технічні характеристики
10 °С до 30 °С

Як правильно обрати рефрактометр (ref_30.pdf, 503 Kb) [Завантажити]