(044) 221-93-73 (068) 867-43-47 (099) 423-46-53 (073) 041-80-26
WALCOM REF 108/118
Рефрактометр (0…80 % Brix) з широким діапазоном WALCOM REF 108/118
Арт. 163

1,350.00 грн

+
Коротка інформація

Рефрактометр з широким діапазоном для контролю вмісту цукру

Використовується в харчовій промисловості для вимірювання середньої кількості цукру у фруктах, овочах, соках, вині, безалкогольних напоях і у цукровій промисловості.
Характеристика:
Діапазон: від 0 до 80 % Brix
Має дві шкали ві 0% до 50%, та від 50% до 80%
Мiнімальна шкала: 1 %
Точність: ±1 %
Комплектація:
1. Рефрактометр
2. Піпетка
3. Серветка
4. Викрутка для калібрування
5. Кейс
6. Інструкція по експлуатації

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Walcom
Тайвань
  • Прилад
  • Інструкція
  • Кейс
  • Викрутка для калібрування
  • Піпетка
  • Серветка

Як правильно обрати рефрактометр (ref_30.pdf, 503 Kb) [Завантажити]

Для данного товару, поки немає відео.