(044) 221-93-73 (068) 867-43-47 (099) 423-46-53 (073) 041-80-26
WALCOM REF 1010
Рефрактометр (0…50 % Brix) WALCOM REF 1010
Арт. 165

1,350.00 грн

+
Коротка інформація

Рефрактометр для контролю вмісту цукру

Призначений для роботи з рідинами, що містять цукри (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), контролю концентрації цукру в продуктах і напоях.
Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «стиглість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.

Характеристика:
Діапазон: від 0 до 50 % Dextrose
Роздільна здатність: 1 %
Точність: ±1 %

Комплектація:
1. Рефрактометр
2. Піпетка
3. Серветка
4. Викрутка для калібрування
5. Кейс
6. Інструкція по експлуатації

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Walcom
Тайвань
  • Прилад
  • Інструкція
  • Кейс
  • Викрутка для калібрування
  • Піпетка
  • Серветка

Як правильно обрати рефрактометр (ref_30.pdf, 503 Kb) [Завантажити]

Для данного товару, поки немає відео.