Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тестові смужки J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 – напівкількісні тест-смужки для визначення вільних жирних кислот (фритюрних жирів), що забезпечують зручний, швидкий та економічний спосіб самостійної перевірки якості олії у фритюрниці. Ви отримаєте точний результат протягом 30 секунд.
Виробник тестових смужок – всесвітньо відома компанія «Johnson Test Papers» (Великобританія).
Фритюр – метод приготування їжі, при якому вона занурюється в гарячий жир, наприклад, у рослинну олію або фритюрний жир. Смаження зазвичай виконується у фритюрниці. Продукти повністю занурюють у жир, налитий у глибокий посуд і нагрітий до 130–180 °C.
При смаженні їжа вбирає близько 40 % олії, тому необхідно використовувати продукцію хорошої якості, щоб не спричинити отруєння. Чим вище якість олії, тим краще смаження. Заміна олії є частиною технічного обслуговування фритюрниці і залежить від кількох факторів: яка їжа і скільки разів вона смажилась.
Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 застосовують для моніторингу якості олії у фритюрниці в закладах швидкого харчування, ресторанах, кафе тощо.
Особливості й переваги тест-смужок на вільні жирні кислоти JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5
- Швидке отримання точних результатів (протягом 30 секунд).
- Легкість застосування тестових смужок.
- Зручне проведення тестів на місці та в польових умовах.
- Використання тест-смужок – це економія часу і витрат.
Інструкція з використання тестових смужок для фритюрних жирів J-QUANT Free Fatty Acids 2.5
- За допомогою щипців або пінцета візьміть тест-смужку за довгий білий кінець.
- Занурте смужку в тестовий зразок (150–200 °C) на 2 секунди.
- Дістаньте смужку і струсіть, щоб за необхідності видалити надлишки олії.
- Через 30 секунд порівняйте колір, отриманий на тест-смужці, з кольоровою діаграмою на флаконі для зберігання.
- Зберігайте тест-смужки при температурі 2 - 8 °C
Технічні характеристики тест-смужок на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5
Назва |
Чутливість |
Кількість тестів |
Код виробника |
Тестові смужки на вільні жирні кислоти (для фритюрних жирів) JTP J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 |
0 – 0.25 – 0.5 – 1 – 1.5 – 2 – 2.5 % FFA |
100 смужок |
244.1 |
J-QUANT Free Fatty Acids 2.5 легко транспортувати, вони зручні у використанні та містять усі необхідні реагенти і витратні матеріали, щоб бути готовими до використання прямо з флакону.
Тест-смужки J-QUANT® не потрібно калібрувати, а їх результати не викликають сумнівів. Використану тестову смужку можна легко утилізувати, оскільки вміст нанесених реагентів на пластиковій смужці є малим.
Усі тестові смужки компанії «Johnson Test Papers» забезпечують точні вимірювання хімічних сполук, відкалібровані за затвердженими лабораторними стандартами й оснащені кольоровою діаграмою високої точності.