(044) 221-93-73 (068) 867-43-47 (099) 423-46-53 (073) 041-80-26
WALCOM REF 109/119
Рефрактометр (58…92 % Brix) WALCOM REF 109/119
Арт. 164

1,350.00 грн

+
Коротка інформація

Рефрактометр для меду, сиропів

Рефрактометр призначений для проведення аналізу меду за такими параметрами: вміст цукру та кут заломлення Боме.
Діапазон: 58 до 90 % Brix
від 38 до 43°BE’
Mінімальна шкала: 0,5 % Brix, 0,5°BE’

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 г сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Walcom
Тайвань

Як правильно обрати рефрактометр (ref_30.pdf, 503 Kb) [Завантажити]