(044) 221-93-73 (068) 867-43-47 (099) 423-46-53 (073) 041-80-26
WALCOM REF 104/114
Рефрактометр (28…62 % Brix) для висококонцентрованих речовин WALCOM REF 104/114
Арт. 159

1,350.00 грн

+
Коротка інформація

Рефрактометр для висококонцентрованих речовин (СОЖ; соків, визначення цукру у фруктах/ягодах)

Призначений для роботи з рідинами, що містять цукри (фруктові соки, безалкогольні напої, мед, вино), для контролю концентрації цукру в продуктах і напоях.
Прилад дає змогу перевіряти користувачеві «зрілість» фруктів, якість продукту після збору врожаю, управляти концентраціями під час обробки й пакування.
Рефрактометр також можна використовувати для того, щоб управляти концентрацією різних індустріальних рідин (концентрації в потоці, обполіскуючі суміші, тощо).
Діапазон: від 28 до 62 % Brix
Мінімальна шкала: 0,5 %
Точність: ±0,2 %
Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Walcom
Тайвань
Технічні характеристики
10 °С до 30 °С

Як правильно обрати рефрактометр (ref_30.pdf, 503 Kb) [Завантажити]

Для данного товару, поки немає відео.