(044) 221-93-73 (068) 867-43-47 (099) 423-46-53 (073) 041-80-26
WALCOM REF 102/112
Рефрактометр (0…18 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112
Арт. 157

1,350.00 грн

+
Коротка інформація

Рефрактометр для СОЖ; соків, визначення цукру у фруктах/ягодах

Рефрактометр для визначення низьких концентрацій
Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.
Діапазон: 0 до 18 % Brix
Mінімальна шкала: 0,1 %
Точність: ±0,2 %
Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Walcom
Тайвань
Технічні характеристики
10 °С до 30 °С

Як правильно обрати рефрактометр (ref_30.pdf, 503 Kb) [Завантажити]

Для данного товару, поки немає відео.