Графік роботи:

Пн.-Птн.: 09:00–17:00

Замовлення на сайті приймаються цілодобово

0
Мій кошик
Каталог
Порівняння
Додайте товари для порівняння

Рефрактометр для визначення низьких концентрацій
Модель призначена для приготування розчинів технологами на харчових виробництвах тощо.

  • Діапазон: 0 до 20 % Brix
  • Mінімальна шкала: 0,1 %
  • Точність: ±0,2 %
  • Автоматична компенсація температури: 10 °С до 30 °С

Brix (Брікс), або Balling (Боллінг) - американська одиниця вимірювання вмісту цукру у винограді, що приблизно відповідає подвоєній цифрі потенційного вмісту алкоголю, за умови, що весь цукор зброджений.
19,3 Брікса еквівалентні 10 % спирту.
Число Brix - це значення показника коефіцієнта заломлення, що відповідає концентрації сахарози у водному розчині, причому 1 одиниця Brix відповідає 1 граму сахарози в 100 г розчину при 20 °С.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Рефрактометр (0…20 % Brix) для соків, визначення цукру у фруктах/ягодах WALCOM REF 102/112

Немає в наявності
Артикул: 157
920.00 грн
Порівняти
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Форм-фактор Ручний (кишеньковий)
Діапазон (Brix) 0 ~ 20%
Бренд Walcom
Країна реєстрації бренду Тайвань
Країна виробництва Тайвань

Самовивіз (Київ) І Нова Пошта | Укрпошта | Міжнародна доставка

We ship worldwide. Contact us for more info: info@simvolt.ua

Більше інформації про доставку

Онлайн оплата на сайті

По рахунку для юридичних осіб (з ПДВ чи без ПДВ)

Готівкою (самовивіз, отримання у відділенні Нової Пошти)

Карткою Visa і Mastercard (самовивіз, отримання у відділенні Нової Пошти)

Переказ на карту Приватбанк

Credit Card, Wire Transfer (для іноземних покупців)

Детальніше про можливі варіанти оплати

 

 

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.